Byg dit brand giver din virksomhed en skarp fortælling til kunderne, om hvad der gør virksomheden særlig, på en anderledes og attraktiv måde.

Branding

Det får du med branding:

  • Få en super skarp fortælling om virksomheden til dine kunder
  • Find din niche, og kommunikér virksomhedens særpræg
  • Brug værktøjer til firmanavn, fokus og forstærkning af dit brand

Formålet med branding er at gøre det muligt for målgruppen at identificere din virksomhed i markedet, og adskille den fra konkurrenterne. Branding er altså den aktive handling, hvor du bygger din virksomheds brand, gennem forskellige værktøjer. Læs mere om hvad branding er her.

Mikki Dall

12 års erfaring i branding af mindre virksomheder

Mit navn er Mikki Dall og jeg er bl.a. uddannet Mediegrafiker (med medaljer) og i Digital Marketing (med udmærkelse). Igennem de sidste 12 år har jeg arbejdet med branding og marketing, som jeg kombinerer med viden om innovation og iværksætteri til at hjælpe små virksomheder med at få deres indre sjæl præsenteret bedst muligt i et visuelle ydre.

Branding Model Canvas 3D

Branding gennem byggesten

Branding behøver ikke være et abstrakt område at arbejde med i din virksomhed. Når vi bygger din virksomheds branding bruger vi nemlig en række byggesten og tager hele processen trin for trin.

Når vi arbejder sammen på workshoppen foregår det i en række håndgribelige værktøjer kaldet “Branding Model Canvas”, som er kraftigt inspireret af Business Model Canvas – for at få samme overblik og praktiske tilgang til strategi som den populære model.

Indhold i byg dit brand

Fortælling
Få en super skarp kernefortælling
Kommunikér dine kompetencer til målgruppen
Skab troværdighed og opbyg virksomhedens ry
Særpræg
Find virksomhedens nichemarked
Fortæl hvad der gør virksomheden særlig
Opbyg et anderledes og attraktivt brand
Værktøjer
Find det perfekte virksomhedsnavn
Opnå fokus hele vejen igennem dit brand
Forstærk dit brand med innovation og trends

Branding til din virksomhed?

Vi arbejder med din branding gennem praktiske værktøjer på workshops i København eller din virksomhed. Det betyder at du selv skal være en del af processen, hvor vi kombinerer din viden om virksomheden og dine kunder, med min viden om branding og identitet – så vi opnår det bedste resultat.

Kontakt mig på telefon 22 91 20 22 eller mail@gnistbranding.dk, så tager vi en uforpligtende snak om identitet til din virksomhed.