Fokus med forretningsmodel giver dig overblik over forretningen, match mellem kunde og virksomhed, og værktøjer til innovation i virksomheden.

Forretningsmodel

Det får du med en forretningsmodel:

  • Få overblik og feedback på din virksomheds forretningsmodel
  • Skab et match mellem kundernes behov og din virksomheds budskab
  • Brug værktøjer til adskillelse fra konkurrenterne, prissætning og innovation

Formålet med en forretningsmodel er altså at gøre det tydeligt, hvordan virksomheden skaber, leverer og opfanger værdi – i sidste ende, hvordan du tjener penge. Læs mere om hvad en forretningsmodel er her.

Mikki Dall

Workshop med certificeret facilitator

Mit navn er Mikki Dall og jeg er certificeret i “Mastering Business Models” og “Mastering Value Propositions” af Strategyzer, firmaet bag Business Model Canvas. Igennem de sidste 6 år har jeg arbejdet med modellerne, som jeg kombinerer med viden om design og marketing til at hjælpe små virksomheder med deres forretningsmodeller.

Business Model Canvas 3D

Forretningsmodel workshop

Vi arbejder med din virksomheds forretningsmodel på en workshop, så du kan få overblik, feedback og inspiration til virksomheden – og en masse hjælp, sparring og idéer undervejs.

Når vi arbejder sammen på workshoppen foregår det i en række praktiske værktøjer, indenfor Business Model Canvas – der er en populær model fordi den gør abstrakt strategisk arbejde mere håndgribeligt.

Indhold i fokus med forretningsmodel

Business Model Canvas
Få overblik over forretningen
Brug et populært værktøj til feedback
Opnå match mellem virksomhed og kunden
Value Proposition Canvas
Kend kundens behov og ønsker
Find kunden med en persona
Ram kunden med et skarpt budskab
Business Model Environment
Find virksomhedens placering på markedet
Få styr på din økonomi og prissætning
Brug værktøjer til innovation af forretningen

Forretningsmodel til din virksomhed?

Vi arbejder med din forretningsmodel gennem praktiske værktøjer på workshops i København eller din virksomhed. Det betyder at du selv skal være en del af processen, hvor vi kombinerer din viden om virksomheden og dine kunder, med min viden om forretningsmodeller – så vi opnår det bedste resultat.

Kontakt mig på telefon 22 91 20 22 eller mail@gnistbranding.dk, så tager vi en uforpligtende snak om forretningsmodel til din virksomhed.