Forretningsmodel, der besvarer spørgsmålet; hvordan tjener du penge? med overblik, feedback og inspiration i værktøjet Business Model Canvas.

Forretningsmodel workshop

Det får du med en forretningsmodel:

  • Overblik over, feedback på, og inspiration til din virksomheden
  • Arbejde i et populært og bredt anerkendt værktøj
  • Certificeret facilitator af Strategyzer, virksomheden bag BMC-modellen

Målet med en forretningsmodel er at give dig et overblik, feedback og inspiration til din virksomhed i en forretningsmodel på en enkelt side, fremfor i en uoverskuelig forretningsplan, som du kun læser en enkelt gang. Forretningsmodellen udarbejdes i Business Model Canvas, der modsat et langt Word-dokument er et praktisk hands-on værktøj.

Forretningsmodel uden fyld

Formålet med en forretningsmodel er at gøre det tydeligt, hvordan virksomheden skaber, leverer og opfanger værdi – i sidste ende, hvordan du tjener penge. Modellen beskriver altså relationen mellem din virksomheds kunder, produkter, aktiviteter, partnere og økonomi.

Hvordan tjener du penge?

Forretningsmodellen handler om at besvare spørgsmålet; Hvordan tjener du penge? Virksomhedens forretningsmodel består af de tre trin; overblik, økonomi og match.

1. Overblik

Overblik handler om at opnå et overblik over forretningen, modtage feedback og udvikle virksomheden. Business Model Canvas giver et overblik på en enkelt side, og et fælles sprog til at modtage feedback fra andre, så du kan finde hullerne, og mulighederne, i din virksomhed.

2. Økonomi

Økonomi handler om at opbygge en sund forretning, hvor der både er styr på prisniveauet, prismodellen og prisskalaen. Økonomi er ikke blot at tjene penge, men at definere produktet/servicens pris, en model for hvordan denne pris betales og en placering på prisskalaen afhængig af typen af virksomhed.

3. Match

Match handler om at opbygge en succesfuld forretningsmodel, hvor der er et match mellem virksomhedens løsning og kundens problem, virksomhedens produkt og det valgte marked – samt at forretningsmodellen hænger sammen.

1. Overblik
Overblik på en enkelt side
Værktøj til feedback
Find huller og muligheder
2. Økonomi
Valg af prisniveau
Model for betaling
Placering på prisskala
3. Match
Problem og løsning match
Produkt og marked match
Forretningsmodel match
Det får du
Feedback og inspiration
Bredt anerkendt værktøj
Certificeret facilitator
Mikki Dall

Hvem er jeg?

Mit navn er Mikki Dall og jeg arbejder i overlappet mellem Branding og Business. Jeg har en baggrund i design som Mediegrafiker (med to medaljer), i marketing med et Postgraduate Diploma i Digital Marketing (med udmærkelse) og i iværksætteri med bl.a. en certificering i Business Model Canvas fra Strategyzer (firmaet bag modellen).

Forretningsmodel til din virksomhed?

Arbejdet foregår på en eller flere workshop, der afholdes i København eller hos din virksomhed. Resultatet er overblik, feedback og inspiration i din forretningsmodel, med et anerkendt værktøj, af en Strategyzer certificeret workshop facilitator.

Alle virksomheder har forskellige behov, og jeg vil gerne give dig en pris, men først skal jeg kende din virksomhed, dit marked og dine kunder. Dog kan du se nogle priseksempler for typiske virksomheder.

Forretningsmodel

Bliv kontaktet om forretningsmodel

Udfyld formularen eller kontakt mig på telefon 22 91 20 22 eller mail@gnistbranding.dk

Når du udfylder formularen, gemmes dine oplysninger i henhold til GDPR, så du kan blive kontaktet