Fortælling workshop, der forklarer hvem virksomheden er, hvad den gør, og for hvem – skarpt både online, offline og foran kaffemaskinen.

Fortælling workshop

Det får du med en fortælling workshop:

  • Få en super skarp elevatortale
  • Udvikl virksomhedens fortælling
  • Omsæt abstrakte tanker til konkrete ord

Forklar virksomheden: Formålet med fortælling workshoppen er at forklare virksomheden skarpt og kort både online, offline og foran kaffemaskinen. Virksomhedens kernefortælling udspringer af hvem virksomheden er, hvad den gør, og for hvem – men selvom disse spørgsmål er simple, kan de være utroligt svære at svare på.

Fortællingen udvikles gennem principper fra ZAG, af branding eksperten Marty Neumeier, der handler om at skære ind til benet, og finde frem til de få ord og sætninger, der bedst beskriver virksomheden. Modellen har samtidig den fordel, at den fokuser på, hvordan virksomheden er anderledes, og derfor helt naturligt adskiller dig fra alle de andre på dit område.

Bliv skarp i din fortælling

Som selvstændig/iværksætter er du konstant i situationer, hvor du skal fortælle om dig og din virksomhed. Det kan både være på hjemmesiden, sociale medier eller til netværksmøder – men også helt uformelt foran kaffemaskinen. Det er i disse situationer, hvor du for alvor gør en forskel, og det føles bare fantastisk at levere en super skarp fortælling.

Fortælling workshoppen har følgende indhold:

Kernefortælling
Virksomhedens fokus
Virksomhedens adskillelse
Virksomhedens marked
Præsentation
Essensen af virksomhed
Forklaring af produkt/service
Beskrivelse af virksomhed
Kaffetale (elevatortale)
Ultra kort præsentation
Skarpt fokus på det vigtigste
Inviterer til at høre mere

Prisen for fortælling workshoppen er 3.000 kr. ekskl. moms, og består af en tre timers workshop i København.

Mikki Dall

Mikki Dall

Bag Gnist Branding står Mikki Dall, der afholder workshoppen. Mikki har bl.a. uddannelserne Postgraduate Diploma i Digital Marketing, Bachelor i Innovation & Entreprenørskab og er desuden certificeret i Business Model Canvas.

Se hele Mikki’s CV på LinkedIn