Gnist Brandings formål er at hjælpe din virksomhed med branding via din forretningsmodel, gennem “Business fremfor Bullshit”.

Branding med Business fremfor Bullshit

Gnist Branding arbejder ud fra en filosofi, hvor vi sammen går i dybden med din forretning – fremfor en masse overfladisk snak. Vi starter derfor med et gratis og uforpligtende møde, hvor vi sammen udfylder din forretningsmodel, gennem det populære værktøj Business Model Canvas. Gennem modellen får vi et overblik over forretningen og et fælles sprog i arbejdet fremad – deraf “Business fremfor Bullshit”.

Formålet med Gnist Branding

Igennem min karriere har jeg arbejdet med design, marketing og branding – i en branche, der er mere fuld af Bullshit end Business. Alt for mange gange har jeg udviklet visuelt flotte løsninger på overfladen, uden at vi kom ind til kernen i virksomheden bag. Siden jeg startede Gnist Branding har formålet derfor været “Business fremfor Bullshit”, så vi sammen udvikler løsninger, der gør en reel forskel i din virksomhed.

Mikki Dall

Mikki Dall

Mit navn er Mikki Dall og jeg står bag Gnist Branding. Min baggrund er indenfor design, marketing og iværksætteri, hvor jeg bl.a. har en Bachelor i Innovation & Entreprenørskab, et Postgraduate Diploma i Digital Marketing, og er certificeret i Business Model Canvas af Strategyzer. Se hele mit CV på LinkedIn.

Udtalelser