Gnist Branding får selvstændige og iværksættere til at brænde igennem, indenfor branding, marketing og forretningsmodeller.

Formål

Gnist Brandings formål er at få selvstændige og iværksættere til at brænde igennem med virksomhedens branding, og opnå virksomheden de brænder for.

Selvstændige og iværksættere er professionelle ildsjæle med masser af motivation og energi – men også usikkerhed og et behov for feedback, for at udvikle sig selv og virksomheden. Det sker fordi selvstændige og iværksættere, som alle ildsjæle, er 110% passionerede og fordybede i deres faglighed, kunder og virksomhed, men derfor også har brug for hjælp udefra til at se det store perspektiv.

Navnet Gnist Branding bunder i betydningen af ordet “gnist”, som en årsag til at denne proces eller udvikling begynder, og fører til at disse ildsjæle opnår virksomheden de brænder for. Gnist er samtidig akronymet G.N.I.S.T. for virksomhedens fem værdier; Gavmild, Nysgerrig, Idérig, Samspil og Transformation.

Workshops for selvstændige og iværksættere

Workshops for selvstændige og iværksættere fokuserer på strategien indenfor branding, marketing og forretningsmodeller. I slutningen af workshoppen planlægges, hvordan denne strategi føres ud i praksis, så den kan bruges i virksomheden fra dag 1. Alle workshops er opbygget, så det bagefter er 100% op til dig, hvem der udfører det praktiske; du kan gøre det selv, vi kan gøre det sammen eller andre kan gøre det for dig.

Branding af selvstændige og iværksættere svarer på disse fire strategiske spørgsmål; Hvem er virksomheden?, Hvad tilbyder virksomheden?, Hvor er virksomheden på markedet? og Hvordan tjener virksomheden penge?. Gennem disse svar opbygges virksomhedens profil, position på markedet, publikum der markedsføres til og produktet, der tjenes penge på.

Branding af selvstændige og iværksættere sker gennem samspil på workshops, indenfor otte områder:

Mikki Dall

Mikki Dall

Bag Gnist Branding står Mikki Dall, der bl.a. har uddannelserne Postgraduate Diploma i Digital Marketing, Bachelor i Innovation & Entreprenørskab og er desuden certificeret i Business Model Canvas.

Se hele Mikki’s CV på LinkedIn