Illustration af identitet hjælper med at finde det perfekte virksomhedsnavn, få en skarp fortælling og skabe en visuel identitet fuld af sjæl.

Identitet

Det får du med identitet:

  • Opbyg en personlighed med en stærk forbindelse til kunden
  • Vis virksomhedens sjæl i din visuelle identitet
  • Skab en rød tråd igennem hele virksomhedens brand

Formålet med en identitet er altså at udtrykke virksomhedens indre værdier og sjæl i en ydre præsentation, hvor virksomheden genkendes af kunden og adskiller sig fra konkurrenterne. Læs mere om hvad en visuel identitet er her.

Mikki Dall

12 års erfaring i branding af mindre virksomheder

Mit navn er Mikki Dall og jeg er bl.a. uddannet Mediegrafiker (med medaljer) og i Digital Marketing (med udmærkelse). Igennem de sidste 12 år har jeg arbejdet med branding og marketing, som jeg kombinerer med viden om innovation og iværksætteri til at hjælpe små virksomheder med at få deres indre sjæl præsenteret bedst muligt i et visuelle ydre.

Logo eksempler

50 logo eksempler

Se alle logo eksempler, med beskrivelse i dette blogindlæg.

Figma skærmbillede

Designguide til dagligdagen

En ting er at udvikle en lækker identitet til din virksomhed, en anden er at sikre et ensartet udtryk i alt virksomhedens branding og marketing, dag efter dag. Når din virksomheds identitet er færdig, leveres den derfor i en designguide, både som PDF og gennem Figma, der er et gratis, simpelt og brugervenlig designprogram direkte i din browser. Det er super let at finde rundt i, og gør at dig og dine medarbejdere altid kan finde den rigtige skrifttype eller farvekode.

Indhold i illustration af identitet

Sjæl
Bliv skarp på virksomhedens personlighed
Opbyg en stærk forbindelse til kunden
Skab en rød tråd igennem dit brand
Fremtoning
Match farver/skrifttyper med personligheden
Understøt din stil med grafiske elementer
Få en designmanual til daglig brug
Førstehåndsindtryk
Få et unikt, simpelt og relevant logo
Pakke med logovarianter til Sociale Medier
Brugervenlig designguide i PDF og Figma

Identitet til din virksomhed?

Vi arbejder med din identitet gennem praktiske værktøjer på workshops i København eller din virksomhed. Det betyder at du selv skal være en del af processen, hvor vi kombinerer din viden om virksomheden og dine kunder, med min viden om branding og identitet – så vi opnår det bedste resultat.

Kontakt mig på telefon 22 91 20 22 eller mail@gnistbranding.dk, så tager vi en uforpligtende snak om identitet til din virksomhed.