Innovation workshop, der udvikle virksomheden så den følger med konkurrenterne på markedet gennem idéer, der skaber værdi for kunderne.

Innovation workshop

Det får du med en innovation workshop:

  • Find uopfyldte kundebehov og trends
  • Udvikl virksomhedens produkter
  • Bryd branchens tradition og standarder

Fornyer forretningen: Formålet med innovation workshoppen er at udvikle virksomheden, så den følger med konkurrenterne på markedet. Innovation handler om at få idéer, der skaber værdi for dine kunder. Innovation behøver derfor ikke være banebrydende for at være en succes, blot fokus er på at løse de uløste problemer på markedet.

Innovation sker gennem værktøjer fra Blue Ocean Strategy og The Experience Economy, der giver dig en helt ny måde at se på din branche, kunder og konkurrenter. Ved at bruge redskaberne, kan du gøre tingene anderledes og attraktiv måde, både til gavn for kunderne og din virksomhed. Den store fordel med værktøjerne er at de udfordrer din traditionelle tankegang, og får dig til at tænke ud af boksen.

Hellere lille og vågen end stor og doven

Som selvstændig/iværksætter har man stor frihed til at gøre tingene anderledes, da man er lille og fleksibel. Det er en kæmpe fordel i et marked fyldt med store, tunge selskaber, og giver dig en mulighed for hurtigt at tilpasse dig trends og ny efterspørgsel fra dine kunder – så du er foran konkurrenterne.

Innovation workshoppen har følgende indhold:

Markedspåvirkning
Påvirkning fra markedskræfter
Trends og tilpasning
Opbygning af fællesskab
Branchestrategi
Blå, røde og lilla oceaner
Udfordring af branchestandard
Beskyttelse mod konkurrenter
Økonomimodel
Værditype
Prissætning
Prismodel

Prisen for innovation workshoppen er 3.000 kr. ekskl. moms, og består af en tre timers workshop i København.

Mikki Dall

Mikki Dall

Bag Gnist Branding står Mikki Dall, der afholder workshoppen. Mikki har bl.a. uddannelserne Postgraduate Diploma i Digital Marketing, Bachelor i Innovation & Entreprenørskab og er desuden certificeret i Business Model Canvas.

Se hele Mikki’s CV på LinkedIn