Virksomhedsnavn workshop, der udvikler et navn til virksomheden som adskiller sig fra mængden, og overholder alle regler og retningslinjer.

Virksomhedsnavn workshop

Det får du med en virksomhedsnavn workshop:

  • Find det perfekte virksomhedsnavn
  • Overhold alle regler og retningslinjer
  • Få et navn du kan eje og udvikle dig i

Genkender virksomheden: Formålet med virksomhedsnavn workshoppen er at udvikle et navn til virksomheden, der adskiller virksomheden i mængden, og gør det muligt for kunderne at identificere og genkende den. Samtidig er det vigtigt at virksomhedsnavnet kan udtales, staves til og bruges online.

Virksomhedsnavnet udvikles gennem brainstorming på en workshop gennem regler og retningslinjer, inden virksomhedsnavnene testes og eventuelt kombineres med et slogan. Samtidig gennemgår vi, hvordan navnet hænger sammen med dig som person – og hvor skillelinjen er mellem person og virksomhed.

Vælg et navn, der holder hele livet

Som selvstændig er navngivningen af virksomheden som at navngive sit barn, og beslutningen har stor effekt på, hvordan andre opfatter virksomheden. Det er derfor en god investering at være sikker i sin sag, da det ikke er helt let at ændre navnet i fremtiden.

Virksomhedsnavn workshoppen har følgende indhold:

Det gode navn
Regler for navne
Retningslinjer for navne
Typer af virksomhedsnavne
Brainstorm
Idéer til virksomhedsnavne
Test af virksomhedsnavne
Valg af virksomhedsnavn
Identifikation
Navn og evt. slogan
Domæne
Brugernavne

Prisen for navneworkshoppen er 3.000 kr. ekskl. moms, og består af en tre timers workshop i København.

Mikki Dall

Mikki Dall

Bag Gnist Branding står Mikki Dall, der afholder workshoppen. Mikki har bl.a. uddannelserne Postgraduate Diploma i Digital Marketing, Bachelor i Innovation & Entreprenørskab og er desuden certificeret i Business Model Canvas.

Se hele Mikki’s CV på LinkedIn