Business Model Canvas eksempel

Business Model Canvas eksempel

Business Model Canvas eksempel for musiktjenesten Spotify med gennemgang af de forskellige felter i virksomhedens forretningsmodel.

Value Proposition

Value Proposition på dansk

Value Proposition, eller på dansk værdiudsagn, er dit løfte om den værdi kunden modtager ved at købe fra dig. Se også eksempler og skabelon.

Social Medie strategi skabelon

Social Medie strategi skabelon

Social Medie strategi skabelon for begyndere, gennem svar på syv spørgsmål inden du kaster dig ud i sociale medier.

Grafisk identitet

Grafisk identitet

Grafisk identitet viser din virksomheds ansigt udadtil, og skaber den famøse røde tråd hele vejen igennem virksomhedens visuelle kommunikation.

Kernefortælling

Kernefortælling for begyndere

Kernefortælling til din virksomhed? Find ind til kernen med fire centrale spørgsmål, og udarbejd din kernefortælling med en kort skabelon.

Den tredobbelte bundlinje

Den tredobbelte bundlinje

Den tredobbelte bundlinje i virksomheden med de 3 P’er; Planet, Personer og Profit – gennem værktøjet den bæredygtige forretningsmodel.

Branding strategi

Branding strategi

Branding strategi er en langsigtet plan for dit brand, der indeholder en målsætning, de enkelte elementer og en guide til vedligeholdelse.

Branding af virksomhed

Branding af virksomhed

Branding af virksomhed gennem de 3 S’er; sjæl, særpræg og stil – så din virksomhed opnår et tydeligt brand i kundernes bevidsthed.

Rebranding

Rebranding af virksomhed

Rebranding af virksomhed forsøger at ændre målgruppens opfattelse af virksomhedens brand, gennem både ydre og indre ændringer i virksomheden.

Tribal Marketing

Tribal Marketing

Tribal Marketing er marketing rettet mod grupper af personer, samlet i fællesskaber, som er bundet sammen af fælles interesser og passion.

Brand identitet

Brand identitet med kaffe case

Brand identitet er en samling af virksomhedens visuelle og sproglige fremtoning, der tager udgangspunkt i virksomhedens sjæl og formål.